Example of photo caption...Another caption...

Vesterbjerre's Allil

Sød, kærlig og følsom hoppe sælges. Allil har haft nogle dårlige oplevelser i livet og har små skavanker, så hun skal have et nyt godt hjem, som vil passe godt på hende og tage hensyn til hendes problemer. Men hun har udviklet sig helt vildt og hun vil gør alt for én, når man behandler hende godt. Vi holder meget af hende og synes hun er skøn at ride og håndtere.

Super spring-afstamning:
allil afstamning

Hun har et godt eksteriør og god overlinie, dog lidt indfodet. Hun springer rigtig godt og elsker at gå på tur. Kunne måske gå lette klasser i military eller jagter. Eller bare som hygge-/skovturshest vil hun være super. Hun hopper ikke til siden eller bliver bange for ting omkring hende. Vi føler os fuldstændig trygge ved at ride hende, også når hun har stået i nogle dage. Men hun skal kende sin rytter og rytteren skal have en vis rutine for at kunne ride hende. Hun vil ikke smide af, men bliver nervøs hvis rytteren bumper i sadlen eller måske for rytterens hånd/ben og er så svær at stoppe.

Allil terræn

Allil kan bedst lide at være ude. Hun egner sig ikke til at stå opstaldet på rideskole eller større opstaldningssted. Løsdrift eller meget foldtid vil være optimalt.
Hun er meget nem at læsse og står bomstille i traileren!
Hun er nem at håndtere på striglepladsen, vaske ben, smed m.m. Hun står som regel bomstille også selvom heste går ud og ind. Bliver ikke urolig og stresser over at der sker noget omkring hende. Men hun kan ikke tåle at få skæld ud og bliver bange for mennesker med store armbevægelser og hårdhændet håndtering.  Hun er lærenem og  gør altid sit bedste, så hun behøver heller ikke at få skæld ud. Meget, meget lydig og opmærksom på mennesker.

Allil krop