Example of photo caption...Another caption...

Aloe Vera

Vi har selv brugt og anbefalet Aloe Vera igennem flere år. Mai har været forhandler af produkterne fra LR i mange år, men har ikke annonceret eller tilbudt dem til andre end venner og bekendte. Nu har vi sammen med de Homøopatiske produkter valgt at tilbyde Aloe Vera produkterne til dyr og mennesker.

Aloe Vera er en af de ting man altid bør have i en hestestald/sadelkammer. Det kan bruges til mange ting og er uundværligt. Får hesten et sår, stik, hudafskrabning, mild form for udslæt og kløe, så er det godt at have aloe vera ved hånden.

Vi anbefaler følgende produkter:

Aloe Vera Concentrate. 90% Aloe Vera. Aloe Vera bladgel i sin nærmest mest oprindelige form og konsistens. Både til dyr og mennesker. Uundværlig til sår, stik, kløe, bumser m.m. 100 ml.
"Som hestetandplejer får jeg mange sår på mine fingre. Jeg har hænderne inde i hestens mund og får derfor mange bakterier i sårene. Aloe Vera er det eneste som har kunnet holde sårene fri fra betændelse. Førhen havde jeg ømme og betændte sår, som end ikke forsvandt ved receptpligtige salver fra lægen. Aloe Vera Concentrate er det eneste jeg har set virke." "Aloe Vera concentrate virker i øvrigt også rigtig godt på heling af tandkød, - både til heste og mennesker". Mai.

Aloe Vera Cream med Propolis. Speciel, mild lotion. Forener propolis fra bikuben med fugtighedsgivende Aleo Vera til en righoldig creme til tør hud og hud, der trænger til ekstra pleje. 100 ml.

Aloe Vera Quik Help Spray. Styrker på naturligvis huden på dine dyr. Garanterer tilstrækkelig fygtighed til huden. Cistusekstrakt stabiliserer hudens immunbeskyttelse. Beskytter mod irriterende insekter. 80% aloe vera. 400 ml.

Aloe Vera Pelsglansspray.
Øger pelsens naturlige og smukke glans. 30% aloe vera. 400 ml.

Aloe Vera Dyreshampoo.
Skånsom rensning og pleje. Resulterer i en blød, smidig og blank pels. 40% aloe vera. 500 ml. .