Example of photo caption...Another caption...

Avlshopper

Equine Denmark har i øjeblikket 2 avlshopper. Vi synes det er spændende at lave gode rideheste og håber at kunne avle og træne heste som er holdbare, veltrænede og kommer til at klare sig godt.

Troldhøjs Red Star er avlet og opdrættet hos Rikke Knakkegård og Carsten Bertelsen i Thisted. Hun er født i 2002. Hun er efter Quatro (ff: Quite Easy) med Pari-Ace Dane som morfar. Hun har samme mor (Pari-Lona) som Equine's Chaleur, som er en af vores gode rideheste. Pari-Lona er elitehoppe.
Hun er kåret i RDS og vandt kvalifikationen i dressurchampionatet som 4 års. Derudover har hun startet flere dressurklasser. Hun springer i øvrigt rigtig godt. Hun blev solgt og fik desværre en "skade" pga. forkert sadel og vi købte hende i 2014. Hun har fået et hoppeføl i Maj 2015 efter Gørklintgårds Santos, et lækkert hingsteføl i Maj 2016 efter Party Dance og et flot hingsteføl i maj 2017 efter Blue Hors Don Olymbrio. Hun avler rigtig godt og vi forventer os meget af hendes afkom.

Red Star

Lhotka Boesgaard er avlet hos Stutteri Boesgaard. Hun er kåret i RDH. Mai købte hende som 3 års, for at bruge hende som avlshoppe. Hun havde en skade i hoved og på tænder pga. at hendes mor havde trådt på hende som føl. Efter to mislykkede forsøg på at få føl på hende begyndte Mai at ride hende. Hendes skævhed og funktion i hovedet blev bedre og bedre pga. tandpleje og kiropraktik hver 3-6 mdr. fra hun var 3 år. Som 6 års gik hun lige under ridning og fungerede godt. Hun har startet op til MA-dressur og sprunget LA i træning. Her kan du se lidt video af Lhotka.
Hun har i 2016 fået et yndigt hingsteføl efter den tyske hingst Levisonn.
Hun fik i 2018 et dejligt hoppeføl efter holstener/fuldblods-hingsten Mighty Magic, som vi forventer bliver vores nye avlshoppe og evt. Mai's ridehest.
I 2019 har hun fået et hingsteføl med den tyske hingst Finest. Smukt, stort føl med et fantastisk temperament. Hun er ikke sat i fol igen og vi overvejer til foråret om vi skal prøve at ifole hende igen.