Example of photo caption...Another caption...

Avlshopper

Vi har to 3 års hopper, som vi håber bliver vores nye avlshopper. De er begge efter holstener/fuldblods hingsten Mighty Magic. Han vandt UVM i military og har lavet flere gode militaryheste. Hans far er den kendte fuldblod Mytens xx, som har lavet mange topheste i både dressur, spingning og military. Vi ønskede at få noget mere fuldblod ind i vores avl og var meget glade for at få to hoppeføl. Billeder af de to unge hopper ses her til venstre.

Den gamle hoppe Red Star er her desværre ikke mere. Hun nåede at lave 3 dejligt føl til os.

Red Star
Troldhøjs Red Star er avlet og opdrættet hos Rikke Knakkegård og Carsten Bertelsen i Thisted. Hun er født i 2002. Hun er efter Quatro (ff: Quite Easy) med Pari-Ace Dane som morfar. Hun har samme mor (Pari-Lona) som Equine's Chaleur, som er en af vores gode rideheste. Pari-Lona er elitehoppe.
Hun er kåret i RDS og vandt kvalifikationen i dressurchampionatet som 4 års. Derudover har hun startet flere dressurklasser. Hun springer i øvrigt rigtig godt. Hun blev solgt og fik desværre en "skade" pga. forkert sadel og vi købte hende i 2014. Hun har fået et hoppeføl i Maj 2015 efter Gørklintgårds Santos, et lækkert hingsteføl i Maj 2016 efter Party Dance og et flot hingsteføl i maj 2017 efter Blue Hors Don Olymbrio. Hun avler rigtig godt og vi forventer os meget af hendes afkom.