Example of photo caption...Another caption...

Opvækst og træning

Det er vigtigt for os at alle vore heste får den bedst mulige opvækst og træning. Vi ønsker at være med til at lave heste, som klarer sig godt i konkurrencer, er glade og tilpasse, gode at ride og er holdbare rideheste.

For at opnå dette er det bl.a. vigtigt at hestene får det korrekte foder og motion igennem hele opvæksten. Vore avlshoopper, føl og plage får foder specielt tilpasset deres alder. De går mest muligt på fold, bliver håndteret hver dag, får smed fra de er føl, bliver trænet fra hånd og læsset i trailer fra de er unge.

stald

I træning og ridning er det vigtigt at hestene bliver trænet så både helbred og psyke kan være med. Mai bruger bl.a. træningsmetoderne fra Ute Lehmann og Andrew Mclean. At sætte sig ind i hvordan hesten lærer og tage sig tid til at bruge det i den daglige træning og ridning, går det hele meget nemmere, langt mere behageligt og sjovt for både heste mennesker. Og resultatet bliver i den sidste ende bedre.
Carsten er uddannet Bereiter FN i Tyskland og træner hestene efter den klassiske ridelære.
Udover, at hjælpe hinanden i den daglige træning, får vi jævnligt dressurundervisning af Maik Kohlschmidt . Carsten træner i spring hos Mads Larsen og military hos Jørgen Albertsen på Skårup Overgård. Derudover deltager vi gerne i kurser, læser og ser lærevideoer for at lære og udvide vores horisont ;)

Alle vore rideheste går både dressur og spring, samt kommer på ture i skov og terræn. Træning fra jorden med forskellige typer af longering, lange liner, bomme og cavalettis får alle heste også prøvet. Det er sundt for hestene at prøve forskellige ting og det hjælper deres krop med at blive stærk og sund.