Example of photo caption...Another caption...

Rideheste på vej 

Her på siden er et par af de heste vi rider. Måske bliver de sat til salg en dag eller måske beholder vi dem. Vi avler fordi vi synes det er spændende at lave gode heste, få føl og følge deres opvækst, men vi gør det også for at lave gode rideheste til os selv.

 Equine´s Chaleur

Equine's Chaleur. Vallak fra 2010. Han er efter Leandro med Pari-Ace Dane som morfar. En stor flot hest, som vi forventer os meget af. Han har i 2017 gået sine første LA-klasser med stor success. Han har fået 70-75% op til LA4. Han har samme mor som Troldhøjs Red Star, som vi har 3 afkom efter. Red Star er til salg.

allil

Allil er født i 2006 og er efter Alicante/Andiamo/Weltstar.
Hun har et godt eksteriør og springer rigtig godt. Hun har haft dårlige oplevelser med rytter og er en hest som kræver tid og tålmodighed. Vi håber på et tidspunkt at finde et godt hjem til hende. En let og følsom rytter, som gerne vil have en god og energisk springhest, som er sød og gerne vil knytte sig til sin ejer. Hun har haft fri imens vi har bygget stald, men er nu igang med træningen igen og hun udvikler sig super godt.