Example of photo caption...Another caption...

Homøopati - Traumeel

Vi forhandler produkterne fra BioVita. Naturmedicin og homøopati til mennesker og dyr. Vi har erfaring og viden omkring heste og rådgiver derfor kun herom. Men ved du hvad du skal bruge kan du selvfølgelig også købe produkter til mennesker igennem os.

Især de homøopatiske produkter fra firmaet Heel, har vi god erfaring med. Vi har brugt dem i mange år med rigtig gode resultater. I vore øjne kan man ikke udvære Traumeel, når man har heste og vil holde dem sunde og gående. Vi har altid en traumeel salve i stalden og i bilen. Både til hesten og til os selv.
 
Traumeel er i vore øjne det bedste ved akutte skader. F.eks. hvis hesten får et spark/slag, hvor man så normalt får en hest med et tykt ben eller overben. Hvis man smører Traumeel salve på med det samme vil du se en helt utrolig virkning. Det virker hurtigt og meget bedre en køling m.m.


Mange dyrlæger og kiropraktorer henviser til brugen af Traumeel ved skader og efter kiropraktorbehandlinger. Traumeel salve anbefales ved forstuvninger/kodeledsforvridninger, slag, kvøstelser, blødninger og ømme muskler. Traumeel tabletter eller mikstur anbefales ved systemiske betændelsestilstande, f.eks. i led og muskler.

Min første oplevelse med Traumeel: Min unge hest fik et voldsomt spark foran på piben på det ene forben. Det var nøjagtigt hvor han havde et overben i forvejen. Vi smurte traumeel salve på 2 gange dagligt, og til vores store overraskelse forsvandt hævelse og overben helt. Hesten blev senere solgt til USA uden anmærkninger.